Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Jaarkalender berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Jaarkalender


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Jaarkalender

   Technische beschrijving

   Formaat Er zijn 3 vaste formaten en de optie voor vrije formaatkeuze van 420 x 420 mm tot 1000 x 700 mm beschikbaar:
   • B1 (100 cm x 70 cm)
   • A1 (84,1 cm x 59,4 cm)
   • A2 (59,4 cm x 42 cm)
   Materiaal De volgende materialen zijn beschikbaar:
   • 100g/m² houtvrij ma/glanzend MC
   • 135g/m² houtvrij ma/glanzend MC
   • 170g/m² houtvrij ma/glanzend MC
   • 250g/m² houtvrij ma/glanzend MC
   Opmaakservice Voor maar 49,– Euro excl. btw.stellen wij een ontwerp voor de opmaakruimte op . Wij bellen indien nodig daarvoor op. Wil je het logo van jouw bedrijf in de kalender laten zetten, stuur ons het logo dan al drukklaar pdf bestand toe en geef aan waar het logo geplaatst mag worden. Een correctie is kosteloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief btw.
   Wil je het logo nieuwe gemaakt hebben of moeten wij het namaken, dan kunnen wij dit doen tegen extra kosten. Deze kosten worden aan de hand van het werk en tijd dat het kost berekend.
   Wil je foto's of andere afbeeldingen in de opmaak hebben lever deze dan in de juiste resolutie aan. Als alternatief kunnen wij ook beelden inkopen voor de opmaak, de kosten hiervan worden achteraf berekend.
   Teksten kun je ons het beste als Wordbestand aanlevern zodat wij deze er in kunnen verwerken..
   Het calendarium wordt door ons kostenloos verstrekt.
   Voor 49,- Euro excl. btw. brengen wij simpele veranderingen in het door ons verstrekte calendarium aan. Die veranderingen kunnen bijvoorbeeld zijn: aangegeven van speciale beursdagen og feestdagen etc. Eveneens is het mogelijk de kleur van het calendarium aan te passen. Grotere omvangrijke aanpassingen aan het calendarium zijn tegen te berekenen meerkosten mogelijk. Wij bellen u daar in overleg graag over op. Ook hier geld een correctie is kostenloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief btw.
   Verwerking
   • plano rondom schoongesneden
   • opgerolld of gevouwen
   • na wens in een verzendkoker,
   • plastichoes of
   • grote envelop verpakt
   Toebehoren (optioneel)
   • Punaises voor het bevestigen aan de wand (wit, rood of blauw)
   • Verzendkoker van karton
   • Plastichoes
   • per post te versturen B4-envelop van karton
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Kalender posters laten drukken voor de beste prijs: zorg dat jouw reclame blijft hangen!

  Met onze 12 of 14 maanden kalender kunnen jij of je klanten geen enkle afspraak meer vergeten! Als relatiegeschenk zijn onze jaarplanners uiterst geschikt, wanneer je een eigen kalender poster laat drukken, geef je een product weg wat meerwaarde heeft voor je klanten en tergelijketijd reclame maakt voor jouw bedrijf of product. In onze online webshop kan je in maar weinig klikken jouw eigen persoonlijke kalender bestellen, welke een jaar lang aan de wand zal hangen bij jouw klanten! Wij bieden een breed scala aan opties en een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Maak zelf een eigen ontwerp en bestel unieke poster kalenders of jaarplanners die aan jouw wensen voldoen. Als je een uniek bedrukte poster kalender bij ons bestelt ontvang je een hoge kwaliteit kalender en uniek promotiemiddel wat makkelijk vouwbaar is en eenvoudig met de post te versturen is. Jouw klanten ontvangen hiermee een product waar zij wat aan hebben en zullen daarmee aan jouw bedrijf of product denken. Probeer het nu zelf uit en bestel een van onze jaarplanners tegen een voordelige prijs!

  Bestel kalender posters helemaal naar jouw wensen

  Om de kalenders zo te drukken als dat jij ze voorstelt, hebben wij wat belangrijke informatie van jouw nodig. Op onze productpagina kan je gemakkelijk zelf jouw gewenste product samenstellen en bestellen hier in staat alle informatie die wij nodig hebben. Bestel hier gemakkelijk jouw eigen unieke kalender poster, je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen en formaten, om te beginnen de keuze tussen een 12 maanden of 14 maanden model. Alle uitvoeringen hebben een grote advertentieruimte boven aan de kalender, welke jij naar eigen wens kan anpassen. De kalender wordt eenzijdig gedrukt in full color of eventueel in een of twee steunkleuren. Een gratis te downloaden sjabloon is beschikbaar via de productpagina, deze kan je gebruiken voor jouw eigen gewenste ontwerp. Als je behoefte hebt aan een extra grote opmaakruimte raden wij ons model »Zeus« aan. Een andere bijzondere blikvangen ,welke niet alleen in de toerisme branche populair is, is het model »Europa« voorzien van landkaart. Wij leveren alle varianten in verschillende afmetingen zodat er altijd wel een passend formaat tussen zit! Voor het drukken van de kalenders gebruiken wij special mat gestreken papier, wat gedetaileerde kleur echte resultaten geeft. Al deze opties vind je terug op onze productpagina, hier kan je jouw gewenste product samenstellen en dan met slechts een klik bestellen!

  Met kalender posters blijf je het gehele jaar door in beeld

  Wij drukken de kalenders volgens de hoogste kwaliteitsnormen en verwerken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van toonaangevende leveranciers. Daarnaast bieden wij ook een opmaak service,tegen kleine meerkosten profiteer jij van deze handige service! Wij maken voor jou het gewenste ontwerp van de opmaak ruimte en het kalendarium, en controleren de gestuurde bestanden op eventueel mogelijke fouten die kunnen zorgen voor een drukfout. Wij staan ook altijd voor je klaar: mis je een bepaalde optie of heb je een andere uitvoering in gedachte, maak dan gebruik van ons contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan! Ons ervaren en toegewijde team staat graag voor jou klaar! Onze ervaren en toegewijd team zal graag antwoord! Na de goedkeuring van de bestanden en de vrijgave drukken wij de kalenders binnen een paar dagen, volledig naar jouw wensen verwerkt, klaar voor gebruik, en eventueel in een kartonnen buis, een folie zak of een grote envelop. Daarnaast bieden wij ook extra accessoires aan : Lever jouw klanten een compleet pakket en vul jouw eigen ontworpen kalender poster aan met handige muurpunaises in verschillende kleuren om deze aan de muur te bevestigen. Jouw klanten zullen deze service extra waarderen en de volgende keer weer bij jou terug komen!