Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

U wilt een hoge mate van kwaliteit, grote betrouwbaarheid, maar voordelige prijzen? Dan bent u voor ons de juiste klant! Bij onze online drukkerij vindt u precies wat u nodig hebt.

De voordelige online drukkerij voor wie net iets meer verlangt

Ook in het tijdperk van de computer is er nog steeds plek voor kwalitatief uitstekend drukwerk. Drukwerk is tastbaar en niet zo vluchtig als het internet en de sociale media. Naarmate de nieuwe technische mogelijkheden toenemen, nemen ook de eisen toe die men stelt aan een kwalitatief overtuigende realisatie. Daarom moet u bij online drukkerijen alleen in zee gaan met de beste. Onze online drukkerij kent geen compromissen, maar gaat uit van prestatie en kwaliteit. Bij ons kunt u nagenoeg alles online laten drukken: flyers, posters, affiches, kalenders, tafelkaarten, bureauleggers, borden, doeken, reclamemiddelen. Uw wensen bepalen ons assortiment. Wij drukken in alle vormen en kleuren en dat niet alleen op papier! Onze uitgebreide online catalogus verschaft u alleen nog maar een eerste indruk. Natuurlijk bespreken wij graag ieder project samen met u persoonlijk. U hebt de ideeën die wij uitvoeren met moderne offsetdrukmachines, veel deskundigheid en groot enthousiasme voor drukwerk. Neem de proef op de som en laat uw project voordelig door ons online drukken, in topkwaliteit en tegen een voorkeursprijs.

Promotie en Relatiegeschenken

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Hoe gemakkelijk online laten drukken gaat

De sleutel tot succes is zich afzetten tegen de grijze massa en onderscheiden van de concurrentie. Daarom is een persoonlijke aanpak meer dan ooit aan de orde. Bij onze online drukkerij bent u verzekerd van dit speciale accent. En wel 24 uur per dag! Op onze website hebt u de beschikking over een gebruiksvriendelijke online calculator, waarmee u op ieder gewenst moment uw eigen projecten kunt configureren. Omdat online druk de voordelen van het grenzeloze internet verbindt met de sterke punten van tastbare elementen, maken wij van uw virtueel gecreëerde idee een concreet product. U bepaalt zelf in welke mate u bij de opdracht betrokken wilt zijn. U kunt ons een compleet drukbeeld toesturen, maar wij verzorgen ook graag de vormgeving volgens uw model. Daartoe kunt u een bestaand formaat kiezen, dan wel uw eigen afmetingen bepalen.

U bepaalt wat er moet gebeuren, want in onze online drukkerij is de klant koning.

Online drukken volgens persoonlijk ontwerp

Online drukken betekent snel en persoonlijk drukwerk leveren met een hoge mate van kwaliteit en precisie. Onze drukkerij is er volledig op berekend om met u contact te houden en u van advies te dienen. Bij ons deponeert u geen kant-en-klare spullen in het winkelmandje. Integendeel, u geeft zelf vorm aan uw eigen project. Zelfs moeilijke drukbestanden en formaten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij werken voor en met u! Tot de producten die u bij ons naar eigen wensen kunt laten drukken, horen onder meer affiches in verschillende uitvoeringen, brochures, kalenders, reclamemiddelen en nog veel meer. Ook in XXL formaat. U kunt de modellen voor de vormgeving downloaden uit de afzonderlijke specificatiebladen. Zo kunnen wij uw ideeën optimaal uitvoeren. Bovendien kunt u bij de bestelling de papiersoort en andere eigenschappen kiezen om uw drukwerk nog verder de personaliseren.

Milieubewuste online drukkerij

Als online drukkerij stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en hanteren ook bij onze partners en toeleveranciers zeer hoge maatstaven. Alle grondstoffen die wij gebruiken om uw opdrachten te kunnen uitvoeren, zijn afkomstig uit een hoogwaardige productie. We besteden evenveel aandacht aan de milieuvriendelijke winning van onze grondstoffen, als aan de volledige afwezigheid van vervuilende stoffen Als u de opdracht voor een project bij ons plaatst, levert u tegelijkertijd ook een kleine bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Primus international printing GmbH is een internationaal opererend onderneming, die erop toeziet dat opdrachten deskundig worden afgehandeld. Ons machinepark is steeds op de laatste stand van de techniek. Omdat wij alles in eigen huis afhandelen, zijn wij in staat kwalitatief uitstekende producten te leveren tegen aantrekkelijke tarieven.

Offsetdruk bij Primus-Print.nl

Offsetdruk is wereldwijd de meest toegepaste druktechniek en is in zijn huidige vorm aan het begin van de 20e eeuw tot ontwikkeling gekomen. In tegenstelling tot de digitale druk, die met lasertechnologie werkt, wordt bij offsetdruk met behulp van meerdere walsen de kleur van de drukplaat via een rubberen cilinder op het papier gedrukt. Bij Primus-Print.nl werken wij met beide druktechnieken om over alle mogelijkheden te beschikken om u steeds het beste resultaat te kunnen bieden.

Wij voeren uw opdrachten uiterst zorgvuldig uit. Bovendien hechten wij groot belang aan transparantie. Al tijdens de configuratie van uw project informeren wij u over alle belangrijke factoren en geven u een vroegtijdige inschatting van hoeveel tijd er gemoeid zal zijn met productie en verzending.

Kies voor een grote mate van professionaliteit en een eersteklas service, ga voor een alleszins bevredigende ervaring en laat uw project online drukken in onze nieuwe drukwerk-shop!