Klimaatneutrale druk

1.566 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Statafel berekenen
Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Statafel


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Technische beschrijving

   Druk De tafel kan naar keuze worden bedrukt: compleet, alleen het tafelblad of uitsluitend de poten.

   We kunnen de tafel ook compleet zonder bedrukking leveren.

   Materiaal Beelite honingraatkarton. Het gaat hier om licht en makkelijk te vervoeren honingraatkarton voor binnen gebruik.Onze statafels kunnen met een maximaalgewicht van 15-20 kg belast worden.

   Het karton is aan beide zijde wit.

   Geschikt voor bijvoorbeeld

   • Events
   • Beurzen
   • Evenemeten etc.
   Uitvoering

   Onze statafels zijn in4 Versies te verkrijgen:

   • Bedrukt naar eigen wens
   • Met opdruk "Drinkspel"
   • Met opdruk "Mens-erger-je-niet"
   • Met opdruk "Flesje draaien"
   Afwerking Bij onze statafels kan na wens nog extra een beschemlaminaat worden gekozen.
   Toebehoren (optioneel) Voor ons mens-erger-je-niet-spell en het drinkspel bieden wij een toebehoren set aan.

   Inhoud:

   • Mens-erger-je-niet: 4 x 4 Pionnen in de kleuren rood, blauw, geel en groen + 1 dobbelsteen
   • Drinkspel: 8 pionnen in verschillende kleuren + 1 dobbelsteen
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Een bedrukte statafel als bijzondere publiekstrekker

  Als u uw gasten iets anders wilt bieden dan een doorsnee zitplek, zijn de individuele statafels uit onze onlineshop een mooi alternatief. De originele meubelstukken uit stevig karton met honingraatstructuur zijn uitstekende stemmingmakers en ideaal voor een gezellige bijeenkomst. Iedere statafel kan bovendien compleet verschillend worden bedrukt. Dat kan met een gemakkelijk begrijpbaar en vermakelijk drankspel dat voor veel plezier en gelach onder uw gasten zal zorgen, of geheel individueel naar eigen wens en met een onmiskenbaar motief naar keuze. Er is geen twijfel aan: ook staan kan gezellig zijn, u hoeft alleen maar voor de juiste omgeving te zorgen! Het gemakkelijkste gaat dat door bij ons handige statafels te bestellen, waaraan uw gasten een vrolijk gezelschap vormen. Dankzij het lage gewicht kunnen de kartonnen tafels eenvoudig worden vervoerd en altijd en overal spontaan worden neergezet - zo reageert u snel op een hoger bezoekersaantal en kunt u niet meer benodigde statafels op een later moment binnen een handomdraai weer veilig opbergen. U bereikt moeiteloos een sterk effect en geeft uw evenement een stabiele basis. Daarbij zorgt u voor u een handig oppervlak om dingen op neer te zetten of leggen; iets wat uw gasten zeker zullen waarderen.

  Laat uw eigen individuele statafels bedrukken

  In onze onlineshop kunt u statafels bestellen in vier verschillende soorten. Allereerst bieden wij u drie kant-en-klare modellen aan, die elk zijn bedrukt met een ander drankspel. Bovendien kunt u bij ons ook een individuele statafel laten bedrukken. In dat geval bepaalt u de vormgeving helemaal zelf of kunt het ontwerp tegen een kleine vergoeding laten verzorgen door ons ervaren serviceteam. Wat u ook kiest: het resultaat is een hoogwaardig product dat u en uw gasten in ieder opzicht zal overtuigen. Ook kan het de moeite waard zijn een aantal verschillende statafels te bestellen. Zo zorgt u voor de nodige afwisseling en kunnen uw gasten altijd van tafel wisselen om ook eens een van de andere grappige drankspelletjes uit te proberen. Op onze overzichtelijke productpagina kunt u uw eigen pakket samenstellen en alle mogelijk opties vrijblijvend bekijken. Ontwerp statafels met een persoonlijke noot om voor een geweldige stemming te zorgen op uw volgende evenement! Ook op beurzen en straatfeesten luidt het devies: niet doorlopen, maar blijven staan - met onze individuele statafels heeft u daar de perfecte aanleiding voor!

  Onze statafels bieden de beste sfeer met de beste kwaliteit

  Voor statafels bedrukken we uiteraard alleen hoogwaardig materiaal van betrouwbare herkomst. Ons karton met honingraatstructuur is stabiel, afgezien van de opdruk is het neutraal wit van kleur en kan zonder veel moeite worden vervoerd en neergezet. Het materiaal is met name geschikt voor indoor gebruik, maar bij mooi weer kunt u de statafels ook een tijdje buiten de deur inzetten. Na de volledige verzending en acceptatie van uw opdracht verloopt alles overigens bijzonder snel. Al binnen korte tijd sturen wij u de statafels toe met een eersteklas opdruk en gebruiksklaar. Vervolgens kunt u indien gewenst even snel en gemakkelijk meer exemplaren van uw statafels bestellen - in onze gemakkelijk te bedienen onlineshop is dat kinderspel!