Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blanco PVC kaarten met stans- of sleufgat berekenen

Ideaal als sleutelhanger of bagagelabel, naambadge en meer: onze kaarten met perforatie zien er niet alleen goed uit, maar laten zich met clips of sleutelkoord snel en gemakkelijk overal bevestigen.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Blanco PVC kaarten met stans- of sleufgat


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Blanco PVC kaarten met stans- of sleufgat

  Technische beschrijving

  Product Hologramkaarten van creditcard kwaliteit.
  Formaat Kaarten met pons- en sleufgat van creditcard kwaliteit.
  Boorgaten Er zijn twee verschillende soorten gaten en posities te kiezen.
  Druk Wij leveren blancokaarten met pons of sleufgat zonder druk.

  Wij maken de kaarten met pons of sleufgat ook bedrukt.

  Afwerking De kaarten met pons en sleufgat worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
  Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Kaarten met perforatie: flexibel en veelzijdig

Plastic kaarten zijn universeel inzetbaar, op veel plaatsen te vinden en passen dankzij hun handzame formaat in iedere portemonnee. Afhankelijk van het gebruiksdoel kan het wel zinvol zijn de kaart altijd binnen handbereik te hebben zonder eerst de beurs te hoeven zoeken en openen. Wat handig dat er kant-en-klare kaarten met perforatie bestaan! Deze praktische plastic kaarten produceren we niet alleen individueel volgens uw wensen, maar we voorzien ze ook nog van een gat, waar een snoer, koord, kunststof clip of een populaire lanyard doorheen kan worden getrokken. Op deze manier kunt u de kaart met perforatie gemakkelijk als naambadge, legitimatie- of persoonsbewijs om uw hals of pols dragen of aan de kraag bevestigen; eventueel kunnen de kaarten ook perfect als bagagelabel aan een koffer of tas worden gehangen. Dankzij hun veelzijdigheid zijn onze kaarten met perforatie een gemakkelijke, functionele en vooral professionele oplossing, die zichzelf dagelijks opnieuw in de praktijk bewijst - profiteer er ook van!

Ontwerp uw eigen plastic kaarten voor iedere gelegenheid

Het gebruiksdoel dat u voor ogen heeft, bepaalt hoe ons product eruitziet. Wij bieden u snel en zorgvuldig maatwerk, zodat u altijd hoogwaardige plastic kaarten ontvangt die exact aansluiten bij wat u nodig heeft. Al onze kaarten kunnen we indien gewenst voorzien van een ronde of langwerpige perforatie, uiteraard precies op de door u gewenste positie. Daarnaast kunt u kiezen uit ons complete scala aan mogelijkheden. Zo maken onze kaarten met RFID-chip bijvoorbeeld een contactloze toegangscontrole mogelijk - om een maximale afstand van 10 centimeter te waarborgen, valt het aan te raden de kaart altijd binnen handbereik te houden. Een ledenpas met vak voor handtekening en eventueel met een pasfoto kan met behulp van een clip aan de kraag of borstzak van een overhemd worden gedragen. Magneetstrips en streepjescodes zijn ook een beproefde methode voor de versleuteling en overdracht van gegevens. Wij bedrukken uw kaarten met perforatie tweezijdig en in full-colour, zodat u over de gehele voor- en achterkant beschikt. Creëer gewoon een drukontwerp dat bij uw wensen aansluit, en wij bekommeren ons om de rest. Uw design wordt bovendien verzegeld met een krasvast laminaat. Indien gewenst neemt ons serviceteam tegen een kleine vergoeding ook de gehele grafische vormgeving van de pvc-kaarten van u over, natuurlijk uitsluitend in nauwe samenspraak met u - we zien uw opdracht graag tegemoet!

Hoogste gebruikswaarde, beste kwaliteit, kleine prijzen

Bij ons zijn uw projecten altijd in goede handen. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij voor het uitvoeren van uw opdracht uitsluitend materiaal van gerenommeerde fabrikanten gebruiken. Ons pvc vormt geen enkel risico voor de gezondheid en onze dataopslag- en RFID-chips werken absoluut betrouwbaar. Om uw kaarten precies volgens uw wensen te kunnen vervaardigen, hebben we alleen uw ontwerpsjabloon nodig met daarop de exacte positie voor de perforatie. Indien u de kaarten een extra luxueus uiterlijk wilt geven en ze tegen vervalsing wilt beschermen, kunnen we speciale optische kenmerken aanbrengen zoals een hologram of individuele gegraveerde afbeelding. Overigens nemen onze kaarten uit extra dun plastic bijzonder weinig ruimte in. Als u tevens een opslagchip wilt, dient u te letten op de minimale dikte die op onze shoppagina's staat aangegeven. Als uw voorkeur uitgaat naar een ander formaat dan de verkrijgbare standaardafmetingen bieden we u in overleg ook individueel gestanste perforaties aan. Stuur ons daarvoor gewoon een individuele aanvraag via ons online contactformulier! Na ontvangst van de order leveren we uw kaarten met perforatie, die we al vanaf kleine aantallen produceren, binnen enkele dagen naar het door uw opgegeven adres.