Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blanco PVC kaarten met RFID berekenen

Controle zonder contact: individueel vormgegeven RFID-kaarten uit onze onlineshop bieden u vele functies en een hoge mate van veiligheid. Ontwerp uw eigen transponderkaarten voor een professionele en moderne gegevensregistratie.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Blanco PVC kaarten met RFID


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Blanco PVC kaarten met RFID

  Technische beschrijving

  Product RFID-kaarten met radio frequentie antenne.
  Formaat Afmeting ca. 86 x 54 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
  Chip-Type MIFARE® NXP, 1K, 4 Byte, NON-UID, ongecodeert
  Druk Wij leveren blancokaarten met MIFARE®-Chip zonder druk.

  Wij maken de kaarten met MIFARE®-Chip ook bedrukt.

  Afwerking De RFID-kaarten worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
  Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Met RFID-kaarten bent u technisch helemaal up-to-date

De afkorting 'RFID' staat voor het Engelse begrip 'radio-frequency identification' en betekent zoiets als 'identificatie middels elektromagnetische golven'. Plastic kaarten met RFID-chip zijn dus op draadloze technologie gebaseerd en maken het mogelijk om de chip contactloos te beschrijven of uit te lezen. De RFID-kaarten kunnen tot op een afstand van 10 centimeter worden uitgelezen, zodat hiermee een onopvallende afhandeling van toegangscontroles of betaalprocessen mogelijk is. We vervaardigen onze RFID-kaarten geheel volgens uw wensen en bieden u daarmee een sterke tool voor het verloop en de optimalisatie van uw zakelijke processen. Hoe u de kaarten gebruikt, is aan u - de mogelijkheden zijn talrijk: als sleutelkaart voor uw medewerkers, als gepersonaliseerde klantenkaart, als schoolpas of collegekaart, voor een probleemloze legitimatie bij sportwedstrijden, festivals of andere evenementen, en algemene toegangscontroles. RFID-kaarten staan voor een hoge mate van professionaliteit en efficiëntie. Door het gebruik hiervan bespaart u niet alleen aanzienlijk op tijd, maar u maximaliseert ook uw representatieve potentieel tegenover medewerkers en klanten.

Ontwerp uw eigen RFID-kaarten

In onze onlineshop bieden we u een breed scala aan RFID-chips. Kies zelf voor een model dat compatibel is met uw systeem en dat het beste bij uw project past! Ons aanbod omvat passieve chips die alleen uitgelezen kunnen worden, alsook actieve chips die zelf gegevens kunnen verzenden. Als u niet goed weet welke chip u nodig heeft, staat ons serviceteam graag met deskundig advies voor u klaar. Naast het kiezen van de juiste chip heeft u ook de gehele vormgeving van de RFID-kaarten in eigen handen. Creëer een eigen drukontwerp dat wij voor u uitvoeren - dat kan in full-colour en veredeld met een beschermend laminaat. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende handige opties. Breid uw persoonlijke RFID-kaarten uit met een streepjescode. een beschrijfbaar veld of magneetstrip, versier ze met een hologram of bespaar ruimte met extra dun plastic. Bij de laatstgenoemde optie dient u erop te letten dat er een minimale dikte nodig is om de chip in de kaart te verwerken. Heeft u geen tijd of geen ervaring met grafische vormgeving? Indien gewenst neemt ons deskundige serviceteam tegen een kleine vergoeding de gehele vormgeving van u over - we zien uw aanvraag graag tegemoet!

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Vooral bij gevoelige chiptechnologie is kwaliteit een belangrijke factor om altijd de hoogste mate van functionaliteit te garanderen. Daarom werken we bij het vervaardigen van uw RFID-kaarten met vooraanstaande fabrikanten en verwerken we uitsluitend volledig ontwikkelde en zorgvuldig geproduceerde componenten. Op onze uitgebreide productpagina's vindt u gedetailleerde informatie over de chips en fabrikanten. We stellen uw plastic kaarten samen uit het beste pvc en verzegelen ze met een laminaat dat geen gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Al vanaf kleine oplages leveren we geheel op uw wensen afgestemde kaarten met RFID-chip, die u voor alle denkbare doeleinden kunt inzetten. Met de keuze voor onze RFID-kaarten bent u helemaal bij de tijd, want RFID-chips zijn tegenwoordig bijna overal te vinden: bij de kassa van de supermarkt, in het openbaar verkeer, in vakantieparken, sportscholen en op nog veel meer plekken. Vaak merkt u niet eens dat de onopvallende chips worden gebruikt om allerlei processen te vergemakkelijken. Profiteer ook van de moderne RFID-technologie en creëer bij ons uw eigen transponderkaarten - uiteraard tegen een blijvend voordelige prijs!