Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blanco PVC kaarten met hologram berekenen

Uniek en origineel: onze hologramkaarten zijn een veelzijdig inzetbare blikvanger, waarvan u het design zelf kunt bepalen. Plastic kaarten met hologram zijn een uitstekende keuze voor een professionele indruk.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Blanco PVC kaarten met hologram


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Blanco PVC kaarten met hologram

  Technische beschrijving

  Product Hologramkaarten van creditcard kwaliteit.
  Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
  Druk Wij leveren blancokaarten met hologram zonder druk.

  Wij maken de kaarten met hologram ook bedrukt.

  Uitvoering Er zijn twee verschillende hologram soorten te kiezen.
  Afwerking De Hologramkaarten worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
  Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Individueel vormgegeven hologramkaarten als bijzondere oplossing

Betaalmiddel, sleutelkaart of ledenpas: er zijn inmiddels zo veel plastic kaarten in omloop dat het steeds moeilijker wordt onderscheidend te zijn. Wanneer u effectief wilt opvallen tussen uw concurrenten, gaat dat haast niet beter dan met een individueel hologrammotief. Hologrammen zijn driedimensionale afbeeldingen van objecten, die er onder verschillende gezichtshoeken anders uitzien en die in een breed kleurenspectrum stralen - een visueel hoogstandje dat alle blikken naar zich toe trekt. Bovendien heeft dit lichtspel een concreet en praktisch gebruiksdoel. Het is niet alleen een visueel succesnummer, maar u verbetert hiermee uw beveiliging, want onze hologramkaarten zijn bijzonder moeilijk te kopiëren! Voorwaarde hiervoor is wel een hoogwaardige en zorgvuldige productie die wij in onze drukkerij waarborgen. We drukken het door u gekozen motief middels een geavanceerd persproces op de door u vormgegeven pvc-kaart. Deel uw hologramkaarten uit aan klanten en medewerkers als legitimatie, klantenkaart of voor een doel naar keuze om professioneel indruk te maken!

Uw stempel in stralende kleuren: pvc-kaarten met hologram

Voor onze hologramkaarten kunt u kiezen uit diverse opties. Wij bieden u plastic kaarten met verschillende diktes en in talrijke kleuren, die u geheel naar eigen wens kunt vormgeven. Creëer een drukontwerp met uw logo, kies voor een design in meerdere kleuren, of ga voor eenvoudige grijstinten. Uiteraard kunt u onze hologramkaarten combineren met alle andere kaarttypes die in onze shop verkrijgbaar zijn. Wij bieden u RFID-chips, magneetstrips, streepjescodes, beschrijfbare velden en perforaties, desgewenst ook in een bijzonder ruimtebesparende uitvoering van extra dun plastic. Door een samenspel van de verschillende schrijf- en leessystemen tilt u de efficiëntie en veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger plan. De hoge mate van professionaliteit loont de moeite en draagt enorm bij aan een langdurige klantenbinding. Hologrammen maken niet alleen visueel steeds opnieuw indruk, maar zijn vooral ook zeer moeilijk te reproduceren. Waar eenvoudige kaarten vaak zelfs thuis met een pc en geplastificeerd karton kunnen worden nagemaakt, is dat bij het hoogwaardige maatwerk uit onze shop niet mogelijk. Hoewel ook deze vorm van veredeling u geen 100% veiligheid kan garanderen, wordt het risico op vervalsing wel aanzienlijk beperkt.

Beproefde kwaliteit tegen lage prijzen

Op onze productpagina's kunt u een unieke hologramkaart ontwerpen, die wij in deze uitvoering uitsluitend voor u produceren. Daarbij zetten we in op zorgvuldig verlijmde lagen uit hoogwaardig plastic van onberispelijke kwaliteit, die we verzegelen met een robuust laminaat. De productie verloopt het snelst wanneer u een standaardmotief kiest dat wij niet speciaal voor u vervaardigen. Als u iets meer tijd heeft, is een individueel motief in verschillende afmetingen ook mogelijk. Voor kleine oplages bedrukken wij uw hologramkaarten digitaal, vanaf grotere aantallen met onze krachtige offset-machines. Uiteraard is het resultaat ongeacht de oplage en drukmethode altijd professioneel en zal dit aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen. Indien u iets wilt dat niet in onze online catalogus vermeld staat, kunt u ons een individuele aanvraag sturen. Ons serviceteam staat u graag te woord om samen met u de perfecte oplossing te vinden voor uw wensen.