Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blanco PVC kaarten standaard berekenen

De keuze is aan u: met onze witte blanco kaarten heeft u altijd de juiste kaart in handen - gebruik onbeschreven plastic kaarten als flexibele basis voor uw eigen design.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Werktekening voor Blanco PVC kaarten standaard


  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
 • Blanco PVC kaarten standaard

  Technische beschrijving

  Product Blanco plastic pasjes van creditcard kwaliteit.
  Formaat Afmeting ca. 86 x 54 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
  Druk Wij leveren blancokaarten zonder bedrukking.
  Afwerking Blanco plastic pasjes worden uitsluitend aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag. De glanzende laag zorgt voor de uitvoering in creditcard kwaliteit.
  Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
  Technische wijzigingen voorbehouden!

Offerte op maat aanvragen

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Met blanco kaarten in wit bent u overal op voorbereid

Plastic kaarten zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven en worden op talloze plekken ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Er zijn varianten verkrijgbaar met chips, magneetstrips, barcodes en andere handige bijzonderheden. Ook in onze onlineshop bieden wij u kaarten van hoogwaardig pvc aan met een ruime keuze aan opties. Daarnaast passen wij plastic kaarten ook visueel precies aan uw wensen aan en bedrukken wij ze met een door u gecreëerd design. In veel gevallen is dat ook een bijzonder goede oplossing, maar het is niet altijd mogelijk om alle details vooraf helemaal vast te leggen. Soms is het nodig om spontaan op omstandigheden te reageren en op korte termijn kaarten voor een bepaald doel te maken. Indien u zelf over een geschikte thermoprinter beschikt en alleen op zoek bent naar bijpassend materiaal, hebben wij met onze blanco kaarten in wit precies het juiste aanbod voor u!

Witte blanco kaarten bieden u veel flexibiliteit

Nagenoeg alle plastic kaarten uit ons assortiment kunnen wij u ook als witte blanco kaarten aanbieden! Ons voordeligste model is de eenvoudige uitvoering zonder extra's en is in diverse diktes verkrijgbaar. Deze kaarten vormen een goede basis voor visitekaartjes, reclameflyers, tegoedbonnen en alles waar geen gegevensoverdracht of andere identificerende kenmerken voor nodig zijn. De witte blanco kaarten kunt u zelf bedrukken met een thermotransferprinter of een re-transferprinter, waarbij u de beschikking heeft over de gehele voor- en achterkant van de kaart. Let daarbij wel op de afmetingen die uw druksjabloon niet mag overschrijden. Onze blanco's met extra functionaliteit zijn iets geavanceerder in gebruik, maar bieden dan ook bredere toepassingsmogelijkheden. Een beschrijfbaar veld kan met potlood of balpen worden ingevuld, magneetstrips of streepjescodes kunnen belangrijke gegevens versleutelen en deze gemakkelijk overdragen. Dergelijke kaarten zijn uiterst geschikt voor toegangscontroles, als betaalmiddel of legitimatiebewijs. Hetzelfde geldt ook voor onze kaarten met RFID-chip, waarmee de door u opgeslagen gegevens bovendien contactloos ontvangen en verzonden kunnen worden. Hologramkaarten zijn meer dan een visueel spel en zijn dankzij de zeer complexe en uitgebreide persdruktechniek nagenoeg onvervalsbaar. Al deze varianten voeren wij ook als blanco kaarten in wit, welke u zoals u gewend bent gewoon met uw printer kunt bedrukken wanneer u de betreffende speciale velden vrijlaat.

Onze kaarten voor ieder toepassingsgebied

Met onze witte blanco kaarten bent u perfect voorbereid op alle mogelijke gebeurtenissen en u kunt zich verheugen op de hoogste kwaliteit tegen een topprijs. Uw blanco's vervaardigen we even zorgvuldig als onze compleet vormgegeven en bedrukte uitvoeringen. De kunststof die daarbij wordt gebruikt, is afkomstig uit hoogwaardige productie, vormt geen risico voor de gezondheid en is absoluut milieuvriendelijk. Datzelfde geldt voor alle chips die we desgewenst in uw kaarten plaatsen. Op onze overzichtelijke productpagina vindt u een gedetailleerde lijst met alle types en fabrikanten. Bestel uw blanco kaarten in de door u gewenste oplage met of zonder extra's en vertrouw daarbij op een snelle en betrouwbare levering. We versturen uw kaarten kant-en-klaar verlijmd en direct drukklaar - zodat u meteen aan de slag kunt, wanneer u maar wilt.