Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blanco PVC kaarten met barcode berekenen

Een unieke handtekening uit enkele streepjes: barcodekaarten zijn een voordelig middel voor legitimatie en het bijhouden van gegevens - maak hiervan gebruik en ontwerp uw eigen plastic kaarten met streepjescode!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Blanco PVC kaarten met barcode


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Blanco PVC kaarten met barcode

   Technische beschrijving

   Product Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij het drukwerk dat tot de rand loopt graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking gebruikt u de calculator

   Bij het maken van het ontwerp moet er rekening mee gehouden worden dat de achtergrond van de barcode wit dient te zijn, om er voor te zorgen dat een scanner of laser deze perfect kan lezen.

   We leveren de barcode pasjes ook blanco zonder druk.

   Formaat Afmeting ca. 86 x 54 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Druk Wij leveren blancokaarten met barcode zonder druk.

   Wij maken de kaarten met barcode ook bedrukt.

   Uitvoering Er kan gekozen worden tussen 4 verschillende type barcodes


   Numerieke tekens:

   Moeten in de barcode het aangebrachte nummer oplopend zijn, geef ons dan simpel het eerste nummer door. Wij verwerken het dan met een doorlopende Nummerreels.

   Code EAN13: Deze code bevat 12 cijfers. Het controlecijfer word automatisch toegevoegd. (12 cijfers + 1 controlecijfer). EAN 13 wordt veel gebruikt voor het identificeren van artikelen of producten (vaak verkocht in dedetailhandel).

   2of5: De interleaved 2 of 5 is een zeer compacte barcode. Welke uitsluitend een even aantal cijfers bevat.


   Alfanumerieke tekens:

   De alfanummerieke tekens (letters en cijfers), die in de barcode aangebracht moeten worden, als voorbeeld de klantnaam in combinatie met het klantennummer moeten worden aangeleverd in de vorm van een Excel-Tabel.

   Code 128: Het gaat hier om een alfanummerieke Code, welke welek zeer compact is, ideaal voor weinig ruimte. Dit is daarmee direct eigenlijk dan ook de meest veelzijdige barcode. Momenteel is het alleen nog maar mogelijk een reeks nummers door te geven.

   Code 39: ook een alfanummerieke Code, welke overal veel gebruikt wordt. Deze barcode neemt wel meer plaats in. Ook hier is het momenteel alleen mogelijk een reeks nummers door te geven.


   Er zijn natuurlijk ook meerder combinaties voor de verschillende pvc pasjes mogelijk.

   Voor een afwijkende uitvoering kunt u ons graag een offete aanvraag sturen.

   Afwerking De barcode pasjes worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
   Verwerking De barcode pasjes zijn uitgestanst. De hoeken van de plastic kaartjes zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Met gepersonaliseerde barcodekaarten worden vergissingen uitgesloten

  Streepjescodes zijn een beproefde methode voor de versleuteling en overdracht van informatie die niet voor iedereen toegankelijk mag zijn, maar wel overal snel beschikbaar moet zijn. Onze plastic kaarten zijn professionele producten die uw streepjescode met een hoogwaardig laminaat tegen vuil beschermen zodat deze altijd leesbaar blijft. Daarbij komt een aantrekkelijk design naar wens, waarmee u blijvend indruk maakt op uw klanten en medewerkers. Barcodekaarten kunnen veelzijdig worden toegepast: voor de legitimatie van personeel of voor eenvoudige toegangscontrole op evenementen. In vergelijking met soortgelijke magneet- of chipkaarten zijn ze voordeliger te produceren en daarom ook geschikt voor tijdelijk gebruik bij kortlopende reclameacties. Barcodes kunnen prijzen, nummers of persoonlijke gegevens bevatten, naar wens kunnen ze voor iedere kaart apart worden aangemaakt of uniform in serie worden gedrukt. De afmeting van uw barcodes kunt u zelf definiëren. Uiteraard zijn onze barcodekaarten compatibel met alle gangbare standaarden (een- en tweedimensionaal) en kunt u erop vertrouwen dat ze door de gebruikelijke leesapparaten worden herkend.

  Ontwerp uw eigen barcodekaarten

  Bij ons heeft u de keuze. U kunt een individueel design ontwerpen dat we op uw kaarten drukken. Daarbij stuurt u ons ook de gegevens voor de streepjescode - meer hebben we niet nodig om uw persoonlijke barcodekaarten te bedrukken. Ook kunnen wij de gegevens voor u in streepjescodes omzetten. Na het drukken voorzien we uw kaarten van een beschermlaag, zodat u van een lange levensduur profiteert. Let bij het vormgeven van uw drukontwerp op de afmetingen van de kaart, welke u op de productpagina kunt vinden, en zorg voor een wit vlak op de gewenste positie om het opdrukken van de streepjescode optimaal mogelijk te maken. Wij drukken barcodes doorgaans in een rechthoekige vorm in zwart-wit, maar u kunt ook een individueel design creëren zodat uw code een heel bijzondere, persoonlijke touch krijgt. Wanneer uw alle barcodekaarten van een standaardcode wilt laten voorzien, kunnen we deze direct in de afbeelding opnemen zodat er een gesloten lay-out ontstaat, welke snel kan worden gereproduceerd en zowel in kleine als grote oplages kan worden vervaardigd. Maar u kunt ook kiezen voor kaarten met een blanco drukvlak, dat u zelf van een door u aangemaakte streepjescode kunt voorzien - daarvoor heeft u wel een thermoprinter nodig. Indien u nog geen geschikte leesapparatuur en software heeft, kunt u hierover ook informatie bij ons inwinnen. Wij helpen u bij het inrichten van het juiste kaartensysteem voor uw doeleinden of om de passende barcode voor uw scanner te vinden.

  Pvc-kaarten met streepjescode van topkwaliteit

  Uw barcodekaarten worden volgens onze vertrouwd hoge productiestandaarden uitsluitend uit hoogwaardige componenten samengesteld en bijgesneden. De gebruikte kunststof vormt geen enkel risico voor de gezondheid en voldoet volledig aan alle wettelijke voorschriften. Voor uw kaarten beschikt u naast de mogelijkheid om de voor- en achterkant individueel vorm te geven ook over talloze mogelijkheden om ze met andere kaarttypes uit onze shop te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een barcodekaart uit dun plastic of ga voor extra functies zoals een chip, magneetstrip of handtekeningvak. Alle opties kunt u in onze shop vrijblijvend bekijken - probeer het meteen uit! Voor vragen of speciale wensen staat ons serviceteam uiteraard altijd voor u klaar.